Nieuws‎ > ‎

LAATSTE DAG INSCHRIJVEN Avond4Daagse 2017!!!

Geplaatst 17 mrt. 2017 04:33 door Lydia van de Lek


Zaterdag is de laatste dag dat u uw kind kunt inschrijven voor de Avond4Daagse via De Stek. Zaterdagavond om 00.00 uur sluit de inschrijving.

Online inschrijven kan van woensdag 8 maart tot en met zaterdag 18 maart op de website van De Stek (www.de-stek-houten.nl) onder het kopje “Avond4Daagse” en dan “inschrijven”.

Dinsdag 9 mei t/m vrijdag 12 mei wordt voor de 34ste keer de avondvierdaagse Houten gelopen. Meedoen kan vanaf groep 1. Alle kinderen t/m groep 4 lopen de 5 km. Kinderen
in groep 5 kunnen kiezen tussen de 5 km en de 10 km en kinderen vanaf groep 6 lopen de 10 km.
 
Via de website van De Stek kunt u inschrijven en het bedrag van € 5,50 per kind via online bankieren overmaken. Voor ieder kind dat meeloopt, schrijft u apart in. Wanneer u zelf ook meeloopt en een medaille wenst, dan kunt u dit aangeven op het inschrijfformulier. In dat geval betaalt u €4,00 voor uw medaille.
 
Broertjes en/of zusjes, die niet op de Stek zitten, dient u op donderdag 6 april tussen 19:00 en 20:00 uur in te schrijven bij de Joh. Bogermanschool (Tuibrug 10). Zij mogen uiteraard wel meelopen met de Stek, maar vallen niet onder de verantwoording van De Stek (voor hun consumpties dient u ook zelf te zorgen).
Zodra uw betaling is overgemaakt, is de inschrijving van uw kind(eren) definitief.

Het lopen van de Avond4Daagse met de school is alleen mogelijk met hulp van ouders!!! Begeleiders tijdens het wandelen maar ook ouders die helpen op het rustpunt tijdens de wandeling.

Houd er dan ook vast rekening mee in uw agenda, zodat we er met z'n allen weer een leuke en sportieve Avond4Daagse van kunnen maken!

Met sportieve groet,

De Avond4Daagse Commissie

Brian van Mansom, Brenda van Mansom, Harold Ottenhof en Nathalie van Genuchten

Comments