Nieuws‎ > ‎

Kleuterdag

Geplaatst 20 mei 2011 12:41 door Robin Wijnants   [ 20 mei 2011 12:42 bijgewerkt ]
Op donderdag 9 juni is er voor de groepen 1-2 weer kleuterdag. Dit jaar is het thema ‘Pluk van de Petteflat’. We gaan natuurlijk niet alles verklappen, maar er is veel te doen die dag. Denk bijvoorbeeld aan een voorstelling, een spelletjescircuit en knutselactiviteiten. Veel figuren uit ´Pluk van de Petteflat´ zullen die dag ook echt rondlopen op De Stek.

De groepen 1-2 hebben die dag continurooster, dat betekent dat we om half 9 beginnen en om 2 uur uit zijn. De kinderen hoeven geen 10-uurtje mee te nemen, en bovendien eet iedereen tussen de middag op school. De kinderen mogen verkleed komen als Pluk-figuur.

We zijn op zoek naar ouders die donderdag 9 juni een groepje van 4 of 5 kinderen wil begeleiden. Vanaf maandag 23 mei hangen de inschrijflijsten op de deuren van de kleuterlokalen. (En als u het leuk vindt om verkleed te komen als Pluk-personage mag dat natuurlijk ook…)

Tijdens de kleuterdag heeft groep 8 een grote rol. Zij helpen op allerlei gebieden. Daarom heeft groep 8 ook continurooster die dag. Ze moeten wel zelf een tien-uurtje meenemen, maar mogen tussen de middag meelunchen met de onderbouw.
Comments