Nieuws‎ > ‎

Kerst

Geplaatst 17 dec. 2016 04:55 door Lydia van de Lek

Op donderdag 22 december a.s. vieren de kinderen op school het kerstfeest. Tijdens het ochtendprogramma krijgen alle kinderen in de pauze een tien uurtje. Er is voor kinderen met een allergie een ontbijtkoek geregeld. U hoeft dus geen tussendoortje mee te geven. Deze dag gaan de kinderen van de groepen 1 t/m 3 tot 12.00 uur naar school (groep 4 Stekje tot 11.55 uur). De groepen 5 t/m 8 hebben gewoon les deze middag. 's Avonds hebben alle kinderen in hun klas een kerstdiner met elkaar.

Start kerstdiner De Stek: 17.30-19.00 uur
(eten brengen vanaf 17.15 uur)

Start kerstdiner 't Stekje: 17.15-18.45 uur
(eten brengen vanaf 17.00 uur).

Na afloop moeten de kinderen in de klas worden opgehaald door hun ouders.  Vanwege de verkeerssituatie van het Stekje zouden we het fijn vinden als u koude gerechten al brengt als de kinderen uit zijn van school i.p.v. tijdens de inloop ‘s avonds.

Alle kinderen moeten op woensdag 21 of donderdag 22 december een bord, bestek en een beker, voorzien van naam, mee naar school nemen. Tijdens het kerstdiner in de klassen wordt er tijdens het diner een samenzijn op De Stek georganiseerd. De OV regelt eten en drinken voor de ouders (en voor niet schoolgaande kinderen).

Parkeren tijdens Kerstviering
Wij verzoeken u uw auto op een parkeerplaats te zetten als u uw kind komt brengen of halen. Afgelopen schooljaren zijn er auto's op de grasveld geparkeerd, waardoor het gras beschadigd is. Dat willen we dit jaar graag voorkomen. Alvast bedankt!

Comments