Nieuws‎ > ‎

Kerst

Geplaatst 11 dec. 2015 05:07 door RKBS De Stek   [ 11 dec. 2015 05:07 bijgewerkt ]


Op donderdag 17 december a.s. vieren we met alle kinderen op school het kerstfeest. Tijdens het ochtendprogramma krijgen de kinderen in de pauze een tien uurtje. Er is voor kinderen met een allergie een ontbijtkoek geregeld. U hoeft dus geen tussendoortje mee te geven. De groepen 7 voeren een kerstmusical op waar alle klassen naar komen kijken.

Deze dag gaan de kinderen van de groepen 1 t/m 3 tot 12.00 uur naar school (groep 4 Stekje tot 11.55). De groepen 5 t/m 8 hebben gewoon les deze middag. 's Avonds hebben alle kinderen in hun klas een kerstdiner, voorafgegaan door een muzikaal welkom door onze teamleden.

Kerstdiner De Stek: 17.30-19.00 uur
(eten brengen vanaf 17.15 uur)

Kerstdiner 't Stekje: 17.15-18.45 uur
(eten brengen vanaf 17.00 uur).

Na afloop worden de kinderen in de klas opgehaald door hun ouders. 

Voor het diner wordt er in de klas afgesproken wat er gegeten gaat worden. Ook wordt er een lijst gemaakt met wat daarvoor nodig is. Deze lijst wordt op 10 december opgehangen bij de klassen en u kunt als ouder intekenen wat uw kind voor het diner maakt/meeneemt.

Vanwege de tijdelijk aangepaste verkeerssituatie van het Stekje zouden we het fijn vinden als u koude gerechten al voor of na lestijd brengt, als de kinderen uit zijn van school i.p.v. tijdens de inloop ‘s avonds. Die tijd reserveren we dan voor alleen de warme gerechten. We voorkomen zodoende verkeersopstoppingen en vragen u dan ook ’s avonds zoveel mogelijke met de fiets of te voet naar het Stekje te komen.

Alle kinderen wordt gevraagd op woensdag 16 of donderdag 17 december een bord, bestek en een beker, voorzien van naam, mee naar school nemen. Dan kan ’s middags de tafel gedekt worden voor het kerstdiner.

Tijdens het kerstdiner in de klassen wordt er voor ouders een samenzijn georganiseerd op het grote plein van het hoofdgebouw. De OV verzorgt daarvoor een hapje en een drankje (ook voor niet schoolgaande kinderen).

Parkeren tijdens Kerstviering
Wij verzoeken u uw auto op een parkeerplaats te zetten als u uw kind komt brengen of halen. Afgelopen schooljaren zijn er auto's op de grasveld geparkeerd, waardoor deze beschadigd is. Dat willen we dit jaar graag voorkomen. Alvast bedankt!

Comments