Nieuws‎ > ‎

JeugdSportPas gaat verder in 2016!

Geplaatst 14 feb. 2016 11:32 door RKBS De Stek

Ook in 2016 kan uw kind weer kennismaken met het sportaanbod van de JeugdSportPas! De JeugdSportPas zorgt ervoor dat kinderen uit groep 1 t/m 8 op een leuke, uitdagende en laagdrempelige manier kennis kunnen maken met verschillende sporten en sportaanbieders binnen de gemeente Houten. In vier á vijf kennismakingslessen van een uur leren kinderen de basisbeginselen van de sport om vervolgens eventueel lid te worden van de vereniging. De kosten per sportcursus bedragen €8.00 per kind. In de folder die uw kind uiterlijk maandag a.s. meekrijgt van school, en op www.sportpunthouten.nl/projecten/jeugdsportpas/info-jsp staat de verdere Informatie over de JeugdSportPas en op welke manier u uw kind in kunt schrijven voor het beschikbare sportaanbod.

Het jaar is verdeeld in 5 blokken en elk blok heeft een eigen inschrijfperiode. Voor de verschillende blokken is er een aparte inschrijfperiode.

Inschrijfperiode blok 4:              31 december tot 26 februari 2016

Inschrijfperiode blok 5:              25 februari tot 6 mei 2016

Als u meer wilt weten of vragen heeft over de JeugdSportPas kunt u contact opnemen met de coördinator van de JeugdSportPas.
Claudia van Mechelen
Combinatiefunctionaris Sport & Onderwijs
Sportpunt Houten
E.
claudia@sportpunthouten.nl

Comments