Nieuws‎ > ‎

Inloopavond voor de groepen 4, 5, 6, 7 en 8

Geplaatst 26 aug. 2011 02:28 door Robin Wijnants   [ 26 aug. 2011 02:29 bijgewerkt ]
Donderdag 25 augustus hebben wij weer de jaarlijkse kennismaking tijdens de inloopavond met de leerkracht(en) en de groep van uw kind.
Dat houdt in dat u samen met uw zoon/dochter van 18.30 uur tot 20.00 uur van harte welkom bent in de klas van uw zoon/dochter. Uiteraard zowel op ’t Stekje als op De Stek. Er liggen in de klas materialen klaar waaruit uw kind werkt. Uw eigen kind zal u dan vertellen wat wij allemaal doen in de klas.

Er liggen ook werkjes klaar die u samen met uw kind kunt maken, zodat u weer even kan voelen hoe het ook alweer is om in de klas te zitten.
De leerkracht van de klas is natuurlijk ook aanwezig om met u kennis te maken en voor vragen over de algemene gang van zaken in de groep.
In de klas ligt voor elke ouder een formulier klaar over het leerjaar van uw kind. Die kunt u mee naar huis nemen, om thuis nog even rustig door te lezen.

Op De Stek zijn rondom het podium een aantal kraampjes waarbij u kennis kunt maken met de : Interne Begeleiders, Remedial teacher, Ouder Vereniging, Medezeggenschapsraad, Sociale vaardigheidstraining en Smartkidz. Wij hopen u allen te zien op donderdag 25 augustus.

Comments