Nieuws‎ > ‎

Hulpouder-inventarisatielijst

Geplaatst 18 okt. 2013 03:04 door RKBS De Stek
Net als vorig gaan wij weer werken met een ouderhulp inventarisatielijst 2013-2014. Op deze lijsten kunt u zich inschrijven voor de activiteiten van komend schooljaar, waarvoor ouderhulp nodig is.

Op deze manier weet u als ouder ver van te voren wanneer de activiteiten zijn en uw hulp nodig is. Wij, als school en oudervereniging weten ver van te voren welke ouders helpen bij welke activiteit.

Inschrijving

Hoe werkt het? Als ouder vragen wij u om per klas in te schrijven op 1 activiteit van de Oudervereniging of klas gedurende het schooljaar 2013-2014. Van 28 oktober tot en met vrijdag 1 november geven wij u de gelegenheid om u in te schrijven bij een activiteit naar keuze. Na deze datum wordt u, bij geen inschrijving, ingedeeld bij een activiteit. We realiseren ons dat dit niet vriendelijk klinkt. We hopen echter zo meer ouders bereid te vinden de kinderen te helpen en de `lasten` over alle ouders gelijk te verdelen. Na 1 november actualiseren wij het formulier en zullen we dit bij de juiste klassen ophangen.

Indien u meer wilt helpen, bent u natuurlijk van harte welkom!

 

De ouderhulpinventarisatielijsten hangen maandag 28 oktober zichtbaar bij de klassen. Neemt u alstublieft de tijd om de bijlagen met bijbehorende lijsten zorgvuldig door te lezen, zodat u goed kunt bepalen op welke activiteit naar keuze u kunt inschrijven. De bijlagen vindt u ook op de website van De Stek.

Comments