Nieuws‎ > ‎

Hoogbegaafd?! En dan?!

Geplaatst 3 mrt. 2011 08:40 door Robin Wijnants   [ 3 mrt. 2011 12:08 bijgewerkt ]
Woensdagavond 9 maart 2011 organiseert de Stichting Plusklas Houten (www.plusklashouten.nl) een boeiende bijeenkomst met als thema: Hoogbegaafd?! En dan?!

We nodigen u hier graag voor uit. Als ouder en als leerkracht kunt u op deze avond met al uw vragen over het hoogbegaafde kind terecht bij de leerkrachten van de Plusklas. Tevens wordt er een informatiemarkt verzorgd, bestaande uit een aantal informatiekramen met betrekking tot het opvoeden en begeleiden van het getalenteerde kind.

Vroegtijdige onderkenning & alert zijn op valkuilen in onderwijs en opvoeding zijn de onderwerpen die besproken zullen worden door onze gastspreker Tijl Koenderink.

Tijl is oprichter en hoofdtrainer van Novilo. Als ervaringsdeskundige was hij zelf vastgelopen in het onderwijs met de vraag: "Hoe kan ik nu leren". Deze vraag heeft hem nooit meer losgelaten. Na een mentale en fysieke reis door honderden boeken, tientallen trainingen over 3 continenten en talloze gesprekken met leerkrachten, leerlingen, goeroes en coaches kwam hij tot de conclusie: "Er is een antwoord op deze vraag".

Programma
  • 19.30 Inloop met koffie/thee en informatiemarkt
  • 20.00 Openingswoord door het bestuur van de Stichting Plusklas Houten
  • 20.15 Presentatie door gastspreker Tijl Koenderink van Novilo
  • 21.30 Informatiemarkt
  • 22.00 Einde
Locatie
  • College De Heemlanden, De Slinger 48, 3995 DE Houten.
Aanmelden
Er zijn aan deze avond geen kosten verbonden. Wel verzoeken we iedereen vriendelijk zich aan te melden op: aanmelding9maart@plusklashouten.nl .

Graag tot ziens op 9 maart!
Comments