Nieuws‎ > ‎

En nog een reminder: Het uit school gaan van de groepen 1/2

Geplaatst 17 okt. 2014 00:12 door RKBS De Stek


Bij het ophalen van de kinderen uit de groepen 1/2 is het erg druk bij het fietspad en de ingang van het schoolplein. Ter bevordering van de overzichtelijkheid en verkeersveiligheid hebben we daarom besloten de situatie te veranderen.

 

Na de herfstvakantie zullen de groepen  1/2  via het grote plein de school verlaten:

 

•Via de huidige bovenbouwuitgang (de rechter deur) komen de volgende groepen naar buiten:           

 

1/2A juf Erica (orka’s)

 

1/2B juf Lydia (dolfijnen)

 

1/2C juf Marijke (vissen)

 

1/2D juf Daphne (octopussen)

 

 

•Via de huidige uitgang van de groepen 3 ( de linkerdeur) komen de volgende groepen naar buiten:

 

1/2 E juf Carolien/juf Ilse (zeepaardjes)

 

1/2F juf Mandy (schildpadden)

 

3A juf Samantha/juf Femke

 

3B juf Ellen/juf Ria

 

3C juf Jolien

 

 

 

•De juffen van de groepen 1/2 hebben een stok bij zich met het logo van hun groep erop; zo ziet u snel of en waar de groep van uw kind zich  bevindt. De kinderen blijven bij hun juf en melden zich af als ze hun ouder(s) of de NSO hebben gezien

 

 

•Wij vragen u als ouders om achter de halfronde bankjes te blijven wachten op uw kind; uw fiets kunt u parkeren op het brede gedeelte van de stoep aan de noordwestkant van de school (dat is langs het fietspad naar Castellum).

 

 

•Indien u met de auto komt kunt u het beste parkeren bij gebouw Schoneveld of op de parkeerplaatsen langs het fietspad aan de Granietsteen. Parkeren aan de Torenmuur zelf raden wij u af om drukte met fietsers, voetgangers en auto’s te voorkomen.

 

 

•De NSO-organisaties hebben een nieuwe plek gekregen tegen de bruine stenen muur op het grote plein.

 

 

•De groepen 7B (juf Geke en juf Pauline) en 7C  (juf Yvonne en juf Marijke) verlaten de school via de ingang van het kleine plein. De groepen 7A (juf Marlous en juf Sanne) en 7D (meester Jasper en juf Marijke) komen na de kleuters via de bovenbouwuitgang naar buiten.

 

 

•De groepen 8A, 8B en 8C verlaten de school via de nooduitgang , bij de pingpongtafel op het grote plein.

 

 

Voor alle duidelijkheid: het gaan hier alleen om het uit school gaan, het naar school gaan blijft zoals het is. Het gaat om het hoofgebouw aan de Torenmuur, op Het Stekje blijft alles hetzelfde.

 

De parkeerplekken voor de fietsen van de kinderen blijven hetzelfde; wij hebben de gemeente om meer fietsenrekken gevraagd zodat elk kind zijn fiets goed weg kan zetten.

 

Wij houden de situatie in en rond de school goed in de gaten tijdens het uitgaan van de kinderen, en zullen deze ook regelmatig evalueren en eventueel bijstellen. Uiteraard staan wij ook open voor tips van uw kant, u kunt deze mailen naar marian@de-stek-houten.nl. In de bijlage treft u de plattegrond aan.

 

Comments