Nieuws‎ > ‎

Een reactie van een ouder:

Geplaatst 2 dec. 2016 06:55 door Lydia van de Lek
Woensdag 30-11... de dag dat alle kinderen van de Stek een studiedag hadden. De dag dat ik ervoor koos om juist in de schoolbanken te gaan plaatsnemen en deel te nemen aan de 'samenwerkingsdag' die op initiatief van school gehouden werd en zonder ouderhulp niet te realiseren was.

Natuurlijk zit je zoals elke ouder in spagaat, kies ik voor een vrije dag met mijn kinderen of help ik de school? Ik koos voor het laatste. Ipv alleen van de zijlijn toe te kijken kon ik deze dag mijn gevoel, ideetjes en belangrijke punten voor mij als ouder aan het licht stellen.

Alwaar ik 's ochtends nog dacht pffff ben benieuwd, dacht ik om 15u wauw! Wat vloog de dag voorbij en wat heb ik fijne gesprekken gehad, een hoop nieuwe inzichten gekregen en bovenal ben ik trots op alle ouders, de leerkrachten en dus de Stek.

Je moet deze uitdaging maar aan willen gaan als organisatie.

Daar waar wij als Hollanders altijd kunnen mopperen op dingen en alles beter weten, kwamen we er ook achter dat er al best veel goed gaat. De zaken die verbeterd kunnen worden zagen alle partijen in, hoe fijn is dat! Nu alle neuzen de zelfde kant op staan en er een werkgroep samengesteld zal gaan worden is het tijd voor actie en daarbij vast veranderingen. Laten we met elkaar het goede behouden en vergroten en verbeteren daar waar kan. Om zo de saamhorigheid weer terug te vinden, we hebben allemaal een x voor de Stek gekozen en niet zonder reden. Hopelijk doen heel veel ouders dat in de toekomst ook. Daar hebben wij als ouders ook invloed op!

Ouder De Stek groep 5 en 7

Comments