Nieuws‎ > ‎

Dag van de Amateurkunst

Geplaatst 22 mei 2013 00:01 door RKBS De Stek   [ 22 mei 2013 00:02 bijgewerkt ]

Houten heeft op zaterdag 8 juni een primeur: na eerdere edities van de Week van de Amateurkunst, organiseren we dit keer de Dag van de AmateurKunst (DAK). Waar ligt jou talent? Wat heeft Houten te bieden: kom ook naar de DAK

bij Theater Aan de Slinger, van 12.00-18.00 uur!

 
Culturele markt

Op het plein voor het theater vind je een markt met het cursusaanbod voor volgend seizoen. Dansen theaterlessen, schilder- en boetseercursussen, muzieklessen, lid worden van de fotoclub, het theatergezelschap, een koor of orkest.

 
Workshops

Wil je eerst weten wat je op de cursus kunt verwachten? In het gebouw zijn workshops dans, muziek, theater, tekenen, schilderen, zang en fotografie. De workshops zijn gratis. Schrijf je in via workshop.dak@gmail.com of bij de DAK-kraam op de culturele markt.

 
’t DAK eraf
De fragmentarische voorstelling ’t DAK eraf brengt verschillende kunstdisciplines bij elkaar. De voorstelling speelt zich af in en rondom een huis. Een huis met vele mooie, humoristische en ontroerende herinneringen. Amateurkunstenaars van alle leeftijden doen mee! Kaarten € 5,- (excl. administratiekosten).
Kaartverkoop aan de kassa van het Theater of via
www.theateraandeslinger.nl
 
Street art

ONSKRUID, het All Girls Street Art Collective uit Rotterdam is uitgenodigd samen met heel Houten een geweldige straattekening te maken. We laten zien dat street art veel meer is dan alleen graffiti. Lever jouw bijdrage aan dit mooie project en laat het plein tot leven komen!

 
Dance battle

Wie wordt de beste danser van Houten? Tijdens de Go On The StreetZ dance battle van het JongerenPanel gaan de dansers met elkaar de vriendschappelijke strijd aan in een Freestyle. Wie wint? Kom kijken van 12.00-15.00 uur en beslis mee!

  

Expositie

Ook dit jaar exposeren amateurkunstenaars van jong tot oud(er). Van 8 t/m 23 juni word je verrast door de prachtige kunstwerken in de etalages van Winkelcentrum Het Rond.

De culturele instellingen, gezelschappen en de vele docenten en kunstenaars maken er tijdens de DAK één groot feest van. KunstAanBod, Theater Aan de Slinger en HoutenXL zetten hun expertise in om met de DAK de ambities van het culturele veld mogelijk te maken.

Meer informatie: www.uitinhouten.nl/DAK

Comments