Nieuws‎ > ‎

Creatieve alleskunner gezocht voor de Oudervereniging!

Geplaatst 19 mei 2014 06:25 door RKBS De Stek

Een goede school heeft ouders die betrokken zijn bij wat er op de school van hun kinderen gebeurd. Vanuit die gedachte is de Oudervereniging altijd opzoek naar actieve ouders die ons willen helpen, structureel of bij bepaalde activiteiten.

Op dit moment zoeken wij 3 of meer ouders die ons willen helpen. De OV zorgt voor de organisatie van veel activiteiten op school in nauwe samenwerking met het schoolteam. Denk aan de schoolfotograaf, Sinterklaas, Kerstmis, schoolreis of kleuterdag en daar kunnen wij altijd hulp bij gebruiken.

Als lid van de oudervereniging ben je onderdeel van de oudervereniging en woon je de 6-wekelijkse vergaderingen van de OV bij die duren van 20.00 tot 21.30 uur. Je neemt deel aan een commissie of commissies (schoolreis, kleuterdag, of avondvierdaagse), waar ook de leerkrachten onderdeel van zijn.

Vind je het leuk om samen met school betrokken te zijn bij verschillende activiteiten voor je kind zoals Sinterklaas en Kerst, reageer dan met een mail aan de OV, ov@de-stek-houten.nl. Wil je eerst weten wat er allemaal van je verwacht wordt voor je een aanmelding stuurt? Stuur dan ook een e-mail aan de OV. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Comments