Nieuws‎ > ‎

Carnaval

Geplaatst 3 mrt. 2011 09:04 door Robin Wijnants   [ 3 mrt. 2011 11:44 bijgewerkt ]
Nog even en het is weer Carnaval. Op 4 maart vieren we dit feest op de Stek en het Stekje. Alle kinderen mogen deze dag verkleed op school komen. Deze dag hoeven de kinderen geen 10-uurtje mee, daar wordt voor gezorgd! De groepen 1 t/m 4 hebben ’s ochtends een modeshow en spelen allerlei leuke spelletjes in de klassen. De kinderen van de groepen 4 van het Stekje lopen deze ochtend vanuit het Stekje samen met de leerkracht naar ’t hoofdgebouw en zijn om 12.00 uur weer terug op ’t Stekje. De kinderen van de groepen 5 t/m 8 spelen ’s morgens de spelletjes en ’s middags gaan zij genieten van een spetterende playbackshow.

De groepen 5 lopen deze middag naar het hoofdgebouw en zijn om 15.15 uur weer terug op het Stekje. Aan de ouders hebben we nog een verzoek: we hebben een vol programma voor die ochtend met een strakke tijdsplanning. Om 08.30 uur moeten we echt beginnen. Maak van de gelegenheid gebruik om vóór die tijd foto's te maken van al die leuk verklede kinderen, zodat om half negen de school "oudervrij" is.

De school zal natuurlijk heel feestelijk versierd zijn met slingers en ballonnen. We willen u vragen om geen spuitbussen en confetti mee te geven. Dit zorgt voor een enorme rommel en heel veel opruimwerk. Wij zijn op zoek naar ouders die ons willen helpen met versieren op maandag 28 februari. We versieren de school direct om 8.30 uur. Komt u ook helpen? Het Stekje wordt door de leerkrachten zelf versierd. Het opruimen van de versiering is op 4 maart om 15.15 uur en daar zoeken we ook nog ouders voor. U kunt zich voor het versieren en/of het opruimen melden bij ellen@de-stek-houten.nl of bij de leerkracht van uw kind(eren). We gaan er een te gek feest van maken!

Vriendelijke groeten, de carnavalscommissie.
Comments