Nieuws‎ > ‎

Brede school

Geplaatst 18 jan. 2013 03:24 door RKBS De Stek

Op onze website vindt u de tweede informatiefolder van de Brede School.

In deze folder bieden allerlei organisaties een  activiteitenprogramma na schooltijd aan. De activiteiten zijn speciaal voor kinderen uit Houten Zuid West.

Wil je meedoen met te gekke sport- en spelactiviteiten of wil je liever zingen, dansen of muziek maken? Het kan                  

                                          allemaal!

In deze activiteitenfolder staan alle activiteiten die grotendeels in Zuid West plaatsvinden en lopen tot en met juli 2013. De activiteiten vinden plaats op verschillende locaties en zijn voor verschillende leeftijden. Voor sommige activiteiten moet je je inschrijven, en bij andere kun je zomaar komen om mee te doen! Kijk wel goed bij elke activiteit naar de tijd, plaats, leeftijd en of je je moet inschrijven, om teleurstellingen te voorkomen. Aan sommige activiteiten zitten kosten verbonden die bij aanvang van de activiteit betaald dienen te worden.

Een speciale aanvulling voor leerlingen van De Stek: deze school werkt nog niet met een continurooster. Kijk dus goed naar de aanvangstijden. Deze leerlingen kunnen zich voor een aantal activiteiten helaas niet inschrijven!

Basisscholen die onder Zuid West vallen zijn: de Zonnewijzer, de Stek, de Plantage en de Wissel. Ook op de website www.bredeschoolhouten.nl kunt u de folder vinden.

Voor vragen over het aanbod kunt u contact opnemen met Jolijn van de Giessen, combinatiefunctionaris Sport & Onderwijs van Sportpunt Houten, tel: 06-23620480 of mail: jolijn@sportpunthouten.nl.

Comments