Nieuws‎ > ‎

Schoolnieuws

Geplaatst 14 aug. 2011 12:54 door Robin Wijnants   [ 14 aug. 2011 12:55 bijgewerkt ]
Aangezien de school vrijdag dicht is in verband met Hemelvaart, verschijnt de Stekker deze keer op woensdag.  De volgende Stekker kunt u weer op vrijdag verwachten (17 juni).

Studiedag

Dinsdag 14 juni a.s. is de school gesloten, het team heeft dan een studiedag. Deze dag kan de school geen opvang bieden aan de kinderen.

Groepen in het Stekje in 2011-2012
Net als dit schooljaar zullen komend schooljaar, 2011-2012, de groepen 4 en 5 in het Stekje geplaatst worden. Nog voor de zomervakantie zullen de huidige groepen 3 met hun leerkracht naar het Stekje lopen om daar even rond te lopen en het gebouw te verkennen. De ouders van de groepen 3 krijgen hier nog bericht over.

Wenochtenden groep 3
In de wenochtenden van de oudste kleuters in groep 3 is een kleine verandering aangebracht: in de Stekker stond dat ze gaan wennen op woensdag 8 en 15 juni en de hele school op donderdagmiddag 23 juni. Dat gaat veranderen in woensdag 15 en 22 juni en donderdag 23 juni. Dus nog een weekje geduld!

Allergie
Gisteren hebben de kinderen van de groepen 3 tot en met 7, met een allergie/intolerantie een brief meegekregen, waarin een reactie gevraagd wordt omtrent het eten en drinken tijdens het schoolreisje. Heeft u deze brief niet ontvangen terwijl uw zoon of dochter wel een allergie heeft dan kunt u een mailtje sturen naar carmen@de-stekhouten.nl of gerda@de-stek-houten.nl. Ook andere vragen met betrekking tot allergie/intolerantie kunt u aan ons stellen.
Comments