Nieuws‎ > ‎

Nieuws van de Oudervereniging

Geplaatst 3 mrt. 2011 08:59 door Robin Wijnants   [ 4 mrt. 2011 01:08 bijgewerkt ]
De oudervereniging, organiseert samen met de leerkrachten voor uw kind of kinderen diverse activiteiten. Denk aan de schoolfotograaf, Sinterklaas, Kerstmis, carnaval, schoolreis of de kleuterdag. Elke 2 weken kunt u hieronder lezen wat de oudervereniging voor u kind of kinderen organiseert.


Avond4daagse
Voor de 28ste keer wordt de avondvierdaagse in Houten georganiseerd en De Stek doet net als alle andere jaren weer mee. Dit jaar vindt de avondvierdaagse plaats op onderstaande data. We starten weer vanaf de locatie Wijkcentrum De Vuurtoren. Meer over de avondvierdaagse in één van de volgende Stekkers.

Data avondvierdaagse:
  • dinsdag 24 mei
  • woensdag 25 mei
  • donderdag 26 mei
  • vrijdag 27 mei

Stek T-shirt
Al enige jaren dragen de kinderen tijdens sportevenementen,avond4daagse en schoolreisjes het Stek T-shirt. De kinderen zijn hierdoor goed herkenbaar voor de organisatie en eventuele hulpouders.  Wilt u voor uw kind of kinderen ook een T-shirt bestellen, dan kan dat via de oudervereniging.

Het T-shirt kost € 6,= per stuk. Wanneer u een e-mail stuurt naar Monique van Wees, OV@de-stek-houten.nl onder vermelding van de naam van uw kind, welke groep uw kind zit en de maat, zorgt de OV dat u het T-shirt in de klas kunt ophalen.

Wel dient u vooraf het verschuldigde bedrag over te maken op bankrekeningnummer 42.27.95.364 t.n.v. oudervereniging De Stek o.v.v. Vermeld ook bij het overmaken de groep en naam van uw kind.


Ideeënbus Oudervereniging De Stek
Wanneer u een idee of suggestie hebt over een activiteit georganiseerd door de Oudervereniging De Stek dan kunt u uw ideeën of suggesties aan ons mailen. Ons e-mail adres is; ov@de-stek-houten.nl
Comments