Nieuws‎ > ‎

Bericht van de Parochie Houten

Geplaatst 15 mrt. 2012 12:03 door RKBS De Stek
Onderweg naar Pasen!
Palmpasen 
Op 1 april is het Palmpasen. Tijdens de reguliere viering van 1 april om 10.00 is er een speciale kinderwoorddienst. Na afloop van de viering lopen we in een feestelijke optocht achter de fanfare KNA aan naar zorgcentrum Het Houtens Erf waar wij de palmpaasstokken aan de bewoners zullen geven. In Het Houtens Erf is er voor de kinderen een glas limonade en iets lekkers. Vervolgens lopen we achter de fanfare aan weer terug naar de kerk. Nemen jullie een versierde palmpaasstok mee? Dan gaan we tijdens de kinderwoorddienst de stokken verder versieren met een palmtakje, een broodhaantje en rozijntjes.
Goede Vrijdag
Op 6 april is het Goede Vrijdag met om 15.00 de Kruisweg. Tijdens deze woord- en gebedsdienst herdenken wij het lijden en sterven van Jezus. Jullie mogen bloemen mee nemen om bij het kruis neer te leggen. Het kinderkoor Zing-Zang zal zingen.
Pasen
Op zaterdag 7 april is om er 18.00 u de gezinsviering.
Tijdens deze paasviering vieren we de opstanding van Jezus. We luisteren met elkaar naar de verhalen over de schepping van de aarde en over de opstanding van Jezus. Tijdens deze woord- en gebedsviering zal het kinderkoor Zing-Zang weer feestelijke liedjes zingen. Komen jullie ook?

Alle vieringen zijn in de katholieke kerk O.L.V. Tenhemelopneming Houten aan de Loerikseweg 12 te Houten.
Comments