Nieuws‎ > ‎

Bericht van de OV

Geplaatst 25 sep. 2012 06:21 door RKBS De Stek

Beste ouders,

Net als vorig jaar gaan wij weer werken met een ouderhulp inventarisatielijst 2012-2013. Op deze lijsten kunt u zich inschrijven voor de activiteiten van dit schooljaar, waarvoor ouderhulp nodig is.
Op deze manier weet u als ouder ver van te voren wanneer de activiteiten zijn en uw hulp nodig is. Wij, als school en oudervereniging, weten ver van te voren welke ouders helpen bij welke activiteit.


Inschrijving

Hoe werkt het? Als ouder vragen wij u om per klas in te schrijven op 1 activiteit van de Oudervereniging of  klas  gedurende het schooljaar 2012-2013. Van 24 september tot 5 oktober geven wij u de gelegenheid om u in te schrijven bij een activiteit naar keuze. Na deze datum wordt u, bij geen inschrijving, ingedeeld bij een activiteit. We realiseren ons dat dit niet vriendelijk klinkt. We hopen echter zo meer ouders bereid te vinden de kinderen te helpen en de `lasten` over alle ouders gelijk te verdelen. Na 5 oktober actualiseren wij het formulier en hangen dat buiten de klas van uw kind op.

Indien u meer wilt helpen, bent u natuurlijk van harte welkom!


De ouderhulpinventarisatielijsten hangen zichtbaar, maandag 24 september bij de klassen. Neemt u alstublieft de tijd om de lijsten zorgvuldig door te lezen, zodat u goed kunt bepalen op welke activiteit naar keuze u wilt inschrijven.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PERSBERICHT                                               

 

Schoneveld zegt: Hallo Wereld!

 

Woensdag 3 oktober zijn, tussen 14.00 en 16.00 uur, alle kinderen en hun ouders/verzorgers uit Houten Zuid van harte welkom voor een feestelijke middag in Wijkcentrum/Cultuurhuis Schoneveld.

Deze middag staat in het teken van de Kinderboekenweek en je kunt dan meedoen met leuke activiteiten. Zo starten we om 14.00 uur met swingende muziek van een gitaarensemble. Daarna is er voor de tieners een spannende contest en voor de kleinere kinderen wordt er voorgelezen in het thema "Hallo Wereld". Ook kun je doorlopend meedoen met knutselen en spelletjes en staat de limonade klaar. Het wordt een dag voor culturele ontmoetingen en gezelligheid. Gratis entree.

Kom je ook?

Wijkcentrum/Cultuurhuis Schoneveld, Zonnehout 36, tel. 030 - 7001 520.

 

Deze activiteit wordt georganiseerd door de partners die samen in Schoneveld zijn gehuisvest: Bibliotheek Lek & IJssel, Cadeaushop Het Atelier Reinaerde, Peuterschool Houten, 'van Houten&co', Houtens Muziek Collectief, Speel-o-Theek De Drie Beertjes en SKON Kinderopvang.

 

 

 

 

 

 

5 Daags Herfstkamp

Maandag t/m vrijdag: 9.00 tot 16.00 uur

            Engels  – sport – dans/muziek – creatief

 

Tijdens de herfstvakantie organiseert Engels voor Bengels

een leuke en leerzame week voor kinderen van

groep 1 /2 tot en met groep 8!

Locatie: Basisschool de Stek in Houten.

Ook kinderen van andere basisscholen zijn van harte welkom!

We gaan allerlei activiteiten doen, van English Class, tot sports.

Van muffins maken tot een dance workshop. Van een echte blues song tot de hitlijst van nu. En zo nog veel meer verrassende activiteiten.

Iedere dag hebben we een gezonde lunch en tussendoor uiteraard drinken en versnaperingen.

We laten de herfst niet onopgemerkt voorbij gaan en sluiten de week af met een High Tea, waarin de kinderen de high lights van de week laten zien en horen aan de ouders! (Vrijdag 14.30 uur)

 

Heb je zin om een weekje Engels te leren of je Engels uit te breiden?

Meld je dan aan via www.engelsvoorbengels.nl/languagecamp

Kosten € 245,- all inclusive.

(Mét een Engels voor Bengels poloshirt en goodiebag als aandenken)

Comments