Nieuws‎ > ‎

Bericht van de OV

Geplaatst 3 nov. 2011 12:33 door RKBS De Stek   [ 4 nov. 2011 03:21 bijgewerkt ]
De oudervereniging, organiseert samen met de leerkrachten voor uw kind of kinderen diverse activiteiten. Denk aan de schoolfotograaf, Sinterklaas, Kerstmis, carnaval, schoolreis of de kleuterdag. Elke 2 weken kunt u hieronder lezen wat de oudervereniging voor u kind of kinderen organiseert.


OPA (oud papier actie)
De oudervereniging is op zoek naar nieuwe mensen voor het ophalen van het oud papier. Welke vader of moeder zou het leuk vinden om ons te willen helpen met het ophalen van het oud papier. Wij werken via een rooster dus u hoeft maar 2 á 3x per jaar te lopen op zaterdagochtend in de wijk de Stenen. Het werk neemt 1 á 2 uur in beslag.
Meldt u aan via aivandenbosch@kpnmail.nl of 06-52498000.
Laat uw kinderdroom uitkomen! Wie leek het vroeger, als kleine jongen of meisje, al niet leuk om achterop een vuilniswagen te staan?

Ouderhulpinventarisatielijst
Ouders die al actief zijn op school als bijvoorbeeld klassenouder, luizenouder, OV-lid, intern contactpersoon, hulp bij ateliers etc kunnen dit onderaan op de ouderhulpinventarisatielijst apart aangeven, door hun naam en daarachter hun rol of taak in te vullen. Dit geldt als een inschrijving voor een activiteit.
Comments