Nieuws‎ > ‎

Avond4daagse 2016

Geplaatst 31 mrt. 2016 07:32 door Lydia van de Lek   [ 31 mrt. 2016 07:32 bijgewerkt ]

 

 

Online inschrijven van dinsdag 29 maart tot en met woensdag 6 april

via www.de-stek-houten.nl/avond4daagse

 

Dinsdag 24 mei t/m vrijdag 27 mei wordt voor de 33ste keer de avondvierdaagse Houten gelopen. Meedoen kan vanaf groep 1. Alle kinderen t/m groep 4 lopen de 5 km. Kinderen in groep 5 kunnen kiezen tussen de 5 km en de 10 km en kinderen vanaf groep 6 lopen de 10 km.

 

Via de website van De Stek kunt u inschrijven en het bedrag van € 5,50 per kind via online bankieren overmaken. Voor ieder kind dat meeloopt, schrijft u apart in. Wanneer u zelf ook meeloopt en een medaille wenst, dan kunt u dit aangeven op het inschrijfformulier. In dat geval betaalt u €4,00 voor uw medaille.

 

Broertjes en/of zusjes, die niet op de Stek zitten, dient u op donderdag 14 april tussen 19:00 en 20:00 uur in te schrijven bij de Joh. Bogermanschool (Tuibrug 10). Zij mogen uiteraard wel meelopen met de Stek, maar vallen niet onder de verantwoording van De Stek (voor hun consumpties dient u ook zelf te zorgen).

Zodra uw betaling is overgemaakt, is de inschrijving van uw kind(eren) definitief.

 

Verzamel- en vertrektijden dinsdag 24 t/m donderdag 26 mei:

10 km verzamelen 17:15 uur, vertrek 17:30 uur vanaf Wijkcentrum De Vuurtoren.

5 km verzamelen 17:45 uur, vertrek 18:00 uur vanaf Wijkcentrum De Vuurtoren.

 

Verzamel- en vertrektijden Defilé vrijdag 27 mei:

5 km verzamelen 19:15 uur, vertrek 19:30 uur vanaf Sportpark de Kruisboog.

10 km lopers verzamelen 17:15 uur, vertrek 17:30 uur vanaf Sportpark de Kruisboog.

 

Wij verzoeken u op de fiets naar het startpunt te komen en de fietsen netjes & veilig te parkeren.    

Let op! Op vrijdag is de toegangsroute naar De Kruisboog gesloten voor autoverkeer.

 

 

Wij kunnen niet zonder de hulp van ouders!

Onze groep meelopende kinderen wordt steeds groter. Dit vereist een strak beleid t.a.v. begeleiding om de veiligheid van alle kinderen te kunnen waarborgen. U dient per ingeschreven kind 1 avond mee te lopen om een klas te begeleiden óf 1 avond halverwege de route een consumptie uit te delen. Houd hier rekening mee bij het invullen van de formulieren wanneer u meerdere kinderen heeft. Bij te weinig aanmeldingen voor ‘consumptie uitdelen’ kan het zijn dat u alsnog wordt ingedeeld om consumpties uit te delen. Begeleiders betalen niets en ontvangen halverwege iets te drinken. Geeft u zich niet op als begeleider, dan kan uw kind helaas niet meelopen met zijn/haar groep. De klassenouder maakt de begeleiders-indeling die u in week 18 ontvangt.

 

Nieuwe regel m.b.t. begeleiding op vrijdagavond tijdens Defilé

Op verzoek van de organisatie van de Avond4Daagse Houten wordt ook voor het defilé op vrijdagavond een begeleiders-indeling gemaakt voor de groepen 3 t/m 8. Als u niet wordt ingedeeld als (hoofd)begeleider tijdens het defilé, dan hoeft u uw kind tijdens het defilé dus niet te begeleiden. U haalt uw kind na afloop op het parkeerterrein van de Kruisboog weer op.

 

Uitzondering begeleiding voor kinderen van groep 1 & 2

Voor de groepen 1 & 2 wordt geen begeleiders-indeling gemaakt. U dient als ouder/verzorger zelf mee te lopen op alle avonden, ook tijdens het defilé.

 

Met sportieve groet,

De Avondvierdaagse Commissie

Brian van Manson, Brenda van Mansom, Harold Ottenhof en Nathalie van Genuchten

Comments