Nieuws‎ > ‎

Avond4Daagse

Avondvierdaagse 2015                    

 

De online inschrijving is gesloten. Er zijn maar liefst 440 kinderen aangemeld.

 

Dinsdag 19 mei t/m vrijdag 22 mei wordt voor de 32ste keer de avondvierdaagse Houten gelopen. Mee doen kan vanaf groep 1. Alle kinderen t/m groep 4 lopen de 5 km. Kinderen in groep 5 kunnen kiezen tussen de 5 km en de 10 km en kinderen vanaf groep 6 lopen de 10 km.

 

Broertjes en/of zusjes, die niet op de Stek zitten, dient u op donderdag 9 april tussen 19:00 en 20:00 uur in te schrijven bij de Joh. Bogermanschool (Tuibrug 10). Zij mogen uiteraard wel meelopen met de Stek, maar vallen niet onder de verantwoording van De Stek (voor hun consumpties dient u ook zelf te zorgen).

 

Verzamel- en vertrektijden dinsdag 19 t/m donderdag 21 mei:

10km verzamelen 17:15 uur, vertrek 17:30 uur vanaf Wijkcentrum De vuurtoren.

5km verzamelen 17:45 uur, vertrek 18:00 uur vanaf Wijkcentrum De vuurtoren.

 

Verzamel- en vertrektijden Defilé vrijdag 22 mei:

5km verzamelen 19:15 uur, vertrek 19:30 uur vanaf Sportpark de Kruisboog.

10km lopers verzamelen 17:15 uur, vertrek 17:30 uur vanaf Sportpark de Kruisboog.

 

Wij verzoeken u op de fiets naar het startpunt te komen en de fietsen netjes & veilig te parkeren.    

Let op! Op vrijdag is de toegangsroute naar De Kruisboog gesloten voor autoverkeer.

 

De kinderen krijgen halverwege iets te drinken en iets lekkers van de school. Wilt u toch iets extra’s meegeven, houd het verantwoord (tip: druiven o.i.d.). Uitdeelzakken met snoep worden niet gewaardeerd.     

 

Wij kunnen niet zonder de hulp van ouders!

Onze groep meelopende kinderen wordt steeds groter. Dit vereist een strak beleid t.a.v. begeleiding om de veiligheid van alle kinderen te kunnen waarborgen. U dient per ingeschreven kind 1 avond mee te lopen om een klas te begeleiden óf 1 avond halverwege de route een consumptie uit te delen. Hou hier rekening mee bij het invullen van de formulieren wanneer u meerdere kinderen heeft. Bij te weinig aanmeldingen voor ‘consumptie uitdelen’ kan het zijn dat u alsnog wordt ingedeeld om consumpties uit te delen. Begeleiders betalen niets en ontvangen halverwege frisdrank. Geeft u zich niet op als begeleider, dan kan uw kind helaas niet meelopen met zijn/haar groep. De klassenouder maakt de begeleiders indeling die u in week 17 ontvangt.

 

Niewe regel m.b.t. begeleiding op vrijdagavond tijdens Defilé

Op verzoek van de organisatie van de Avond4Daagse Houten wordt ook voor het defilé op vrijdagavond een begeleiders indeling gemaakt voor de groepen 3 t/m 8. Als u niet wordt ingedeeld als (hoofd)begeleider tijdens het defilé, dan hoeft u uw kind tijdens het defilé dus niet te begeleiden. U haalt uw kind na afloop op het parkeerterrein van de Kruisboog weer op.

 

Uitzondering begeleiding voor kinderen van groep 1 & 2.

Voor de groepen 1 & 2 wordt geen begeleiders indeling gemaakt. U dient als ouder/verzorger zelf mee te lopen op alle avonden, ook tijdens het defilé.

 

Verkeerde medaille omruilen

Mocht u zich hebben vergist of een verkeerde medaille hebben ontvangen, dan dient u zelf de medaille om te ruilen op zaterdag 24 mei tussen 11:00 en 12:00 uur op Sterremos 18 in Houten.

 

Met sportieve groet,

De Avondvierdaagse Commissie

Miriam Boer (miriamboer@xs4all.nl), Monique Zorn, Thijs van Wees, Brian van Manson

Comments