Nieuws‎ > ‎

Alweer het einde van een schooljaar

Geplaatst 30 jun. 2016 23:13 door Lydia van de Lek   [ 1 jul. 2016 04:05 bijgewerkt ]


De laatste Stekker van dit schooljaar, dan is er ook altijd weer even tijd om stil te staan en terug te kijken: alle leerlingen zijn weer een jaartje ouder, juf Mandy trouwde, er kwamen weer nieuwe kinderen op de wereld -  kinderen van juffen en broertjes/zusjes van leerlingen -, en we hadden te maken met het wegvallen van ouders en andere belangrijke volwassenen om ons heen.

Zo aan het einde van het jaar gaan leerlingen afscheid nemen omdat ze naar het voortgezet onderwijs gaan, omdat ze gaan verhuizen, of omdat ze overstappen naar een andere school. Ook enkele leerkrachten nemen afscheid van de school, in een stap naar de volgende uitdaging.

 

Inmiddels zijn de leerlingen al gaan wennen bij de nieuwe juf of meester. Altijd weer even spannend, maar fijn dat de eerste kennismaking al vóór de zomer is, dat maakt de overstap wat kleiner na de vakantie.

Op maandag 22 augustus verwachten we ieder weer op school, uitgerust en opgeladen hopen we. We wensen ieder een heel fijne vakantie, een mooie zomer en heel graag tot ziens in augustus!

Comments