Nieuws‎ > ‎

Algemene informatie continurooster

Geplaatst 13 jun. 2013 22:41 door RKBS De Stek
Met ingang van schooljaar 2013-2014 gaan we werken met een continurooster, wat betekent dat alle leerlingen tussen de middag op school overblijven. Wij hebben gekozen om de rust en regelmaat, welke wij in ons onderwijs vormgeven, ook toe te passen tussen de middag.

Het is voor ons belangrijk om het overblijven zo goed mogelijk te regelen voor zowel de kinderen als het personeel. De kinderen eten tussen de middag hun zelf meegebrachte lunch samen met de eigen leerkracht in de klas. Het buitenspelen is onder toezicht van een teamlid. Veelal zal dit een personeelslid zijn, die geen groep onder haar hoede heeft. Inmiddels hebben we ook ouders gevonden die ons hierbij assisteren, zodat er buiten voldoende toezicht is om het buitenspelen verantwoord te organiseren. De algemene informatie over het continurooster vindt u op de website van de school.

Coördinator voor maandag en dinsdag

We zijn nog op zoek naar een coördinator voor de maandag en dinsdag. Voor de donderdag en de vrijdag heeft Mariëlle Blanken zich opgegeven; daar zijn we heel blij mee.

De inhoud van de werkzaamheden  van een overblijfcoördinator kunt u  vinden bij de algemene  informatie over het continurooster. Een overblijfcoördinator krijgt, net als de overblijfkrachten,  een vrijwilligersvergoeding van € 12,50 per uur. Lijkt het u een leuke taak? Geef snel uw naam door aan

Arianne  (arianne@de-stek-houten.nl).  Dan kunnen we nog voor de zomervakantie een overleg plannen!

Comments