Nieuws‎ > ‎

Actie Schoenmaatjes

Geplaatst 21 nov. 2014 03:48 door RKBS De Stek   [ 21 nov. 2014 03:48 bijgewerkt ]
Vindt u het leuk om mee te doen aan deze actie, de versierde en gevulde schoenendozen kunt u bij ons op school inleveren tot en met donderdagochtend 27 november. Vergeet daarbij niet het ingevulde machtigingsformulier te bevestigen aan de doos. Ook kunt u de gevulde doos bij de kerk inleveren op zondag 30 november, tijdens het omgekeerd Sinterklaasfeest.

Heel veel plezier met het vullen van een schoenendoos. En bij voorbaat dank namens alle kinderen die straks een doos mogen ontvangen! 

In de vorige Stekker stond omtrent de actie schoenmaatjes dat je de doos leuk kan inpakken in cadeaupapier. Dit is echter niet helemaal correct. Hierdoor lijkt het dat je de hele doos als cadeautje kunt inpakken. Vanuit de organisatie wordt echter nadrukkelijk gemeld de doos met elastiek dicht te doen, aangezien alle dozen op inhoud worden gecontroleer; de organisatie streeft er namelijk naar dat alle kinderen die een schoenendoos ontvangen een ongeveer gelijke inhoud treffen. Het zou zonde zijn als het cadeaupapier eraf wordt gehaald omdat de hele doos is ingepakt. Deze kan uiteraard wel versierd worden met cadeaupapier, maar dan dus doos en deksel los van elkaar.
Comments