Nieuws‎ > ‎

Aan de Slinger: jeugdprogramma in de herfstvakantie

Geplaatst 18 okt. 2013 02:58 door RKBS De Stek   [ 18 okt. 2013 02:59 bijgewerkt ]
Beste kinderen,
 

Wist je al dat nijntje naar Houten komt? In de Kunstspeeltuin‘de wereld van nijntje’ komen nijntje en haar vriendjes naar Theater Aan de Slinger.

Van 19 oktober t/m 17 november kunnen jullie met papa, mama, opa, oma, tante, oom of de oppas komen spelen en tekenen in het atelier.

Feestelijke opening

Wij vinden het heel erg leuk dat nijntje in het theater komt logeren. Daarom organiseren we een feestje. En jullie zijn uitgenodigd!

Op vrijdagmiddag 18 oktober om 15.30 uur zal wethouder Nicole Teeuwen de Kunstspeeltuin openen. We vinden het leuk als jullie daar bij zijn. Kom je dan ook tekenen, dan maken we samen onze wereld van nijntje.

Voor de jongere broertjes en zusjes wordt er ook voorgelezen door de Bibliotheek.

Alle activiteiten tijdens de opening zijn gratis.

Tijdens ons feestje kun je gelijk het formulier voor de tekenwedstrijd ophalen. De Bruna winkel op Het Rond en Aan de Slinger organiseren deze tekenwedstrijd. Je kunt jouw tekening tot en met zaterdag 2 november inleveren bij de Bruna winkel.

Op woensdag 6 november om 16.00 uur worden de winnaars in de Bruna winkel bekend gemaakt. Er zijn drie winnaars: 0-4 jaar, 5 en 6 jaar en 7 en 8 jaar.

Alle winnaars winnen twee toegangskaartjes voor de Kunstspeeltuin en een nijntje verrassingspakket van de Bruna.

 

Herfststukjes, jeugdtheater in Theater Aan de Slinger

Tijdens de herfstvakantie organiseert Theater Aan de Slinger samen met andere theaters uit de regio Utrecht Herfststukjes, jeugdtheater in de vakantie. Er staan drie leuke jeugdtheatervoorstellingen op het programma: op woensdag 23 oktober Zebra Zebra (5+) , donderdag 24 oktober Wim is Weg (4+) en op vrijdag 25 oktober de voorstelling Bijt-ie in je bil! (2+) .

 

Tip: Ook het HMC biedt een leuk programma in de herfstvakantie! Meerdere muziekdocenten bieden workshops, zoals ‘Maak je eigen muziek’, ‘Spelen in een band’ en een ‘Popworkshop’. In totaal worden 9 verschillende workshops aangeboden, waarvan een aantal voor kinderen jonger dan 12 jaar, maar ook workshops voor ouder dan 12+. Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.cursusaandeslinger.nl. 

 

Met vriendelijke groet,

Educatie Aan de Slinger

Comments