Nieuws

Op de site staat het meest actuele nieuws.

Belangrijke data

Geplaatst 23 aug. 2017 05:19 door Mandy Bruning

Augustus:
28 augustus                   Vanaf vandaag: Startgesprekken

September:

4 september                  Studiedag, groep 1-8 vrij

11 september                Informatieavond groep 1-2          19.30 – 20.15 uur

                                    Informatieavond groep 3             20.30 – 21.15 uur

                                    Informatieavond groep 8             19.30 – 20.30 uur

20 en 28 september       Schoolfotograaf

 

Wasouders het Stekje

Geplaatst 23 aug. 2017 05:18 door Mandy Bruning

Zoals elk jaar zoeken we ook voor dit schooljaar een aantal wasouders. Wilt u ons een handje helpen en een aantal keren per jaar de schoolwas van onze locatie Het Stekje verzorgen? We horen dit uiteraard graag. U kunt zich aanmelden bij Monique (monique@de-stek-houten.nl). Alvast heel hartelijk dank! Op locatie De Stek is geen wasouder nodig.

Socialschools: onze nieuwe schoolapp

Geplaatst 23 aug. 2017 05:17 door Mandy Bruning

Vrijdag 25 augustus mailen we u informatie over Social Schools. Dit is een app die we vanaf dit schooljaar gaan gebruiken. Via deze app (ook mogelijk via de computer) gaan wij veel algemene schoolinformatie met u delen. Daarnaast krijgt u hier berichten van de leerkracht(en) van uw kind(eren). Zowel inhoudelijke berichten over de leerstof als berichten over leuke activiteiten in de klas. 

Social Schools is ook nieuw voor ons. Wij horen daarom graag van u wat u ervan vindt. En vragen u om alle knelpunten aan ons door te geven. Alvast meer weten over Social Schools? Kijk dan op www.socialschools.nl

Startgesprekken

Geplaatst 23 aug. 2017 05:17 door Mandy Bruning   [ 23 aug. 2017 05:29 bijgewerkt ]

Vanaf volgende week zijn de startgesprekken. U kunt u zich intekenen via de website van de school http://www.de-stek-houten.nl/nieuws/startgesprekken 

Tijdens het startgesprek maakt u natuurlijk kennis met de leerkracht. Daarnaast zijn de doelen van dit gesprek: het delen van belangrijke informatie en het bespreken van de onderwijsbehoeften van uw kind. Zo komen we samen tot een afstemming over wat uw kind nodig heeft om tot leren te komen en zich fijn te voelen in de groep. Als voorbeeld een aantal vragen die u langs kunnen komen tijdens dit gesprek:

·     Hoe is uw kind gestart na de vakantie?

·     Wat zijn de sterke punten van uw kind?

·     Waar heeft uw kind hulp bij nodig?

·     Zijn er ontwikkelingen in de thuissituatie?

·     Zijn er belangrijke ontwikkelingen bij uw kind zelf?

Dit gesprek is al vroeg in het schooljaar, zodat de leerkracht uw informatie direct mee kan nemen in de begeleiding van uw kind. 

Informatieavonden

Geplaatst 23 aug. 2017 05:16 door Mandy Bruning

Op maandag 11 september zijn de informatie-avonden voor de groepen 1-2, 3 en 8. U bent van harte welkom in de groep van uw kind(eren). De exacte tijden leest u bij de belangrijke data onderaan deze Stekker.

De ouders van de groepen 4, 5, 6 en 7 krijgen de groepsinformatie op papier mee tijdens het startgesprek.

We kiezen ervoor om in deze groepen geen aparte informatie-avond te houden. De werkwijze in deze groepen is niet anders dan in groep 3. Daarnaast houden we u met de app Social Schools (lees daarover verderop in deze Stekker meer) op de hoogte van alles wat er in de klas gebeurt.

Inschrijven broertjes/zusjes

Geplaatst 23 aug. 2017 05:16 door Mandy Bruning

In verband met de prognose van de leerlingenaantallen willen we graag weten hoeveel kinderen er de komende schooljaren op De Stek komen. Is uw jongste kind nog niet ingeschreven bij De Stek? Wilt u dit dan alstublieft doen? Het inschrijfformulier kunt u vinden op onze website www.de-stek-houten.nl. U kunt ook een exemplaar vragen aan de leerkracht van uw kind. 

Gegevens

Geplaatst 23 aug. 2017 05:15 door Mandy Bruning

Is er iets veranderd in uw mailadres, telefoonnummer, of andere gegevens? Verander dit dan zelf in het Ouderportaal van Parnassys. Alvast bedankt!

Bent u nog niet ingeschreven in het ouderportaal, mail hiervoor dan de leerkracht van uw kind.

Start schooljaar 2017-2018

Geplaatst 23 aug. 2017 05:14 door Mandy Bruning

We hopen dat iedereen genoten heeft van een geweldige vakantie. Het is heel fijn om alle ouders en kinderen weer gezond terug te zien. In de eerste schoolweek zijn de activiteiten er in alle klassen op gericht om elkaar beter te leren kennen. Ook maken we afspraken over hoe we met elkaar omgaan, zodat het voor iedereen leuk is om elke dag weer naar school te komen.

Het komend schooljaar sturen wij u De Stekker op dinsdag.

Groepenverdeling schooljaar 2017-2018

Geplaatst 23 jun. 2017 09:03 door Lydia van de Lek


Alle kinderen hebben vandaag de groepenverdeling voor volgend schooljaar meegekregen. U heeft deze ook per mail ontvangen.


Klik hier voor de begeleidende brief
Klik hier voor de formatie

1-10 of 942